• -380,00 Kč

SENSOR MERINO ACTIVE DÁMSKÉ ŠATY bez rukavu LILLA

Dámské sportovní šaty Merino Wool Active jsou vyrobeny z vysoce kvalitní 100% vlny Merino z Nového Zélandu. Střihy vyladěné designerem zaručí naprosté pohodlí, funkčnost a podtrhnou ženskost.

1 899,00 Kč
1 519,00 Kč s DPH
Ušetříte 380,00 Kč
Velikost
1 ks
Počet
Poslední kus skladem

Dámské šaty Merino Active jsou vyrobeny z vysoce kvalitní 100% vlny Merino z Nového Zélandu. Střihy vyladěné designerem zaručí naprosté pohodlí, funkčnost a podtrhnou ženskost.

S novou kolekcí Merino Lifestyle přednosti merino vlny konečně pronikly i do města. Výhody známých Sensor úpletů Merino Air, Active nebo Upper na sebe vzaly podobu volnějších střihů, ideálních do betonové džungle, na cesty a na další volnočasové aktivity. Základem je vždy prémiová, certifikovaná merino vlna, moderní, propracovaný a pohodlný střih spolu s jednoduchým designem a současnými barvami. Mezi jedinečné vlastnosti merino vlny patří například trvalá antibakteriální ochrana zamezující zápachu, je to materiál vhodný pro celoroční použití, v létě chladí a v zimě hřeje a nezanedbatelný je i fakt, že se jedná o obnovitelný zdroj a kdo by v dnešní době nechtěl být šetrnější k naší Zemi, k tomu nejcennějšímu, co máme.

  • - Jemná, dlouhá vlákna přirozeně absorbují a odvádí vlhkost

  • - Prémiová Merino vlna z Nového Zélandu

  • - 100% podíl materiálu z obnovitelných zdrojů

  • - Ochrana proti UV záření, UPF 25+

  • - Trvalá antibakteriální ochrana zamezující zápachu

  • - Splňuje nároky aktivních, sportovních i dobrodružných povah

  • - Pro celoroční použitílní ochrana zamezující zápachu

MATERIÁL

MERINO ACTIVE

Kdy sis dal naposledy do těla? Svědomí sportovce umí hryzat víc než svetr darovaný babičkou pod stromeček. Narozdíl od termoprádla Merino Active. Obleč ho a zakousni se do pořádné výzvy. Svět ti leží u nohou. Vykroč do něj Activně! Více o materiálu Merino Active.

MERINO LIFESTYLE

Od doby, kdy člověk slezl ze stromů, se ve vývojové linii lidstva neudálo nic tak převratného. Po všech outdoorových dobrodružstvích míří Sensor s novou řadou Lifestyle z přírody do města.

Za nošení funkčního oblečení v ulicích si obvykle vysloužíte minimálně opovržlivé pohledy, kolikrát i předvolání k výslechu na stanici módní policie. Naštěstí tím už nikdo nebohé domorodce z betonových džunglí týrat nebude. Konečně na sebe můžete natáhnout triko s dlouhým či krátkým rukávem, šortky nebo sukni, případně šaty, co nejenže něco umí, ale taky vypadají k světu.

Základem je, jak taky u Sensoru jinak, vlna. Nic naplat, tenhle materiál je zkrátka jako úspěšný nákupčí na aukci. Nabízí prostě víc než ostatní. Skvěle saje a odvádí pot, ani to ho ale nepromění v chemickou bombu hromadného ničení. Že nic z toho ve městě neužijete? Povíme si, co řeknou ostatní cestující v tramvaji, až ji s vypětím všech sil doběhnete a ještě celí uřícení se chytnete tyče nad hlavou, aby všichni kolem vás pocítili na vlastní nos, jak fyzicky náročné to dojíždění do práce vlastně je.

Všechny své báječné vlastnosti už samozřejmě Merino Air, Active a Upper mělo. Tak kde je ta změna? Šičky v Bystřici pod Hostýnem dostaly do exkluzivního materiálu z Nového Zélandu díky revolučnímu střihu ještě o trochu víc volnosti. Jen se připravte na dost nepříjemný pocit v zádech. To až vás skrze ně budou závistivě propichovat pohledy těch, co na sobě nic tak funkčního a přitom stylového nemají.

23100024
1 ks

Specifické reference

ean13
8592837089973

Mohlo by vás také zajímat