SENSOR MERINO DF PÁNSKÉ TRIKO DL. RUKÁV S KAPUCÍ ČERNÁ

Tričko s dlouhým rukávem a kapucí vyrobené z úpletu unikátní konstrukce kombinující polyester na vnitřní straně a vysoce kvalitní Merino vlnu z Nového Zélandu. Hlavní výhodou této kombinace je to, že polyester urychluje transport potu do vnější vlněné vrstvy, která má jedinečný antiodor zabraňující tvoření pachů a navíc má skvělou termoregulační funkci.

1 595,00 Kč s DPH
Velikost
1 ks
Počet
Poslední kus skladem

Tričko s dlouhým rukávem a kapucí vyrobené z úpletu unikátní konstrukce kombinující polyester na vnitřní straně a vysoce kvalitní Merino vlnu z Nového Zélandu. Hlavní výhodou této kombinace je to, že polyester urychluje transport potu do vnější vlněné vrstvy, která má jedinečný antiodor zabraňující tvoření pachů a navíc má skvělou termoregulační funkci. Vnitřní tenká polyesterová vrstva eliminuje "kousání" vlny u lidí, kteří jsou na tento jev citliví. Prádlo lze použít oboustranně a je ideální pro sportování v extrémních klimatických podmínkách: vysokohorská turistika, skialpinismus, horolezectví.

MERINO DOUBLE FACE

Nastav mrazu druhou tvář. V termoprádle Merino Double Face nebudeš mít žádný problém s dodržením tohohle přikázání. Oblečení z této řady lze totiž nosit na obou stranách, přičemž každá má jiné vlastnosti. Podrž si při hře s přírodou v ruce ty nejlepší karty. Rub a líc: jemný polyester a kvalitní vlna. V ruce máš dvojité eso. Je čas nést trumfy na stůl.

1620084
1 ks

Specifické reference

ean13
8592837030470