Brubeck Accessories Kukla černá

Kukla vyrobena bezešvou technologií z dvouvrstvého, prodyšného úpletu. Vnitřní vrstva spolehlivě odvádí vlhkost od těla. Ionty stříbra obsažené ve vnitřní vrstvě (Technologie SILVER BTP) tlumí rozvoj bakterií a omezují tak vznik nepříjemných pachů, což umožňuje dlouhodobé komfortní používání.


Složení: 62% polyamid, 36% polypropylen, 2% elastan

669,00 Kč s DPH
Velikost
1 ks
Počet
Poslední kus skladem

Unisex kukla z kolekce ACCESSORIES je vyrobena z kvalitních syntetických materiálů, které zaručují dokonalou tepelnou ochranu obličeje a krku. Vnitřní vrstva spolehlivě odvádí vlhkost od těla.

Ionty stříbra obsažené ve vnitřní vrstvě (Technologie SILVER BTP) tlumí rozvoj bakterií a omezují tak vznik nepříjemných pachů, což umožňuje dlouhodobé komfortní používání. Směs vláken Supplex® ve vnější vrstvě plní termoizolační funkci a odpovídá za přesné přizpůsobení se kukly tvaru hlavy. Límec kukly chrání oblast podbradku proti otlakům, větru a chladu. Přesně přiléhající ke krku. Na dotek velmi příjemný úplet. Všestranně použitelná kukla, zvláště pod helmu při zimních sportech (lyže, snowboard), a také pod přilbu motocyklovou, cyklistickou a lezeckou. Materiály použité k výrobě kukly splňují požadavky Oeko-Tex Standard 100.

Složení: 62% polyamid, 36% polypropylen, 2% elastan

 

XrUu2L4BiIOjuif24aENdx2W_z7hSqVJv6l5hbz3GbYqNLWIoWjhrYBscnuuzMPv7sj8PIr5bibIB2aERKff5XEWGojSRJd6qWMdH7pr7-EUeoCSl3fRglTqf85mVEUPdh9Aqmzl

 

KM0001U
1 ks

Specifické reference

ean13
5902487041949