• -300,00 Kč

Tilak Ketil Lady merlot

Tilak Ketil lady je velmi lehká, teplá a dobře sbalitelná bunda. Použitelná samostatně jako svrchní bunda nebo jako zateplovací vrstva pod vnější bundu. Model používaný záchranáři z Horské služby ČR.


Hmotnost:(M) 290 g
Materiál:Pertex Quantum Air
Izol. vrstva: Climashield® Apex 67 g/m2

5 790,00 Kč
5 490,00 Kč s DPH
Ušetříte 300,00 Kč
Velikost
1 ks
Počet
Poslední kus skladem

Jedná se o velice oblíbenou bundu určenou k zateplení . Bunda s novým vrchním materiálem Pertex Microlight a ověřenou izolací Climashield Apex. Bunda Tilak Ketil je několi let velice oblíbenou izolační bundou. 

Rozhodujete-li se mezi peřím a dutým vláknem, musím vám říct, že obojí má své výhody. Proto se vám s rozhodováním pokusíme pomoci. Pokud se pohybujete ve vlhkém prostředí, vykonáváte větší námahu a tím pádem se více potíte, nebo se prostě jen nechcete starat o péřovku, bunda se syntetickým vláknem bude důstojnou náhradou bundy péřové. Izolační vlastnosti srovnatelné, rychlost prosychání materiálu dokonce péřovky daleko předčí.

Materiál Climashield® APEX je perfektní kombinace nízké hmotnosti a tepelné účinnosti a je v současnosti jeden z nejlepších tepelně-izolačních materiál na trhu. Pokud chcete izolaci odolnou proti chladu a vlhkosti s malým rozměrem a nízkou hmotností, je Climashield® APEX nejlepší volbou. Kapuce je to pravé do studených poryvů větru a prodloužený zadní díl zamezuje pronikání chladu a podfouknutí.

Bunda je výborně sbalitelná – lze ji sbalit do vnitřní kapsy; váha okolo 300 gramů batoh příliš nezatíží.

 

Pokud zrovna nebude pršet, nebo vydatně sněžit, Ketil bude komfortní svrchní vrstvou v suchém chladu. Protože má bunda anatomický střih, nebude problém přes ni při zhoršení počasí přehodit jakoukoli Hardshell bundu.

Vrchní materiál Pertex Quantum Air


Izolační materiál Climashield Apex

 

Tilak vyrábí všechny své produkty v Šumperku v České republice. Díky tomu může nabídnout prodlouženou záruku v délce 4 roky a záruční a mimozáruční servis.

Ketil Lady
1 ks

Specifické reference

ean13
8595185420054

Mohlo by vás také zajímat